K18 Hoito hiuksille!

 K18 Hiustenhoidossa. Kyllä nyt puhutaan ihan tuotteesta, eikä mistään "K18 palvelusta" mitä moni kaksimielinen on luullut. K18 rantautui jokunen vuosi sitten Suomeen ja täytyy myöntää, että en tiedä miten olen pystynyt aiemmin työskentelemään ilman tätä!? Siis jokaikisen hiukset tarvitse tämän hoidon on ne sitten käsitellyt tai käsittelemättömät!

Miten mä yleensä pyrin kertomaan tästä asiakkaille niin, että hekin ymmärtäisivät miten tämä toimii. No ensiksi kerron Plexeistä, kaikki tietää Plexit, koska ne tuli aiemmin markkinoille. No ajatellaan siis, että 1 hius on kuin tikapuu. Tikapuissa on pysty, että poikkipuut, eikö? No Plexit vaikuttaa vain näihin poikkipuihin ja tekee kemiallisella sähkövarauksella hiuksen pintaan kalvon, jotta hius tuntuu ja näyttää hyvältä, samalla korjaten rikkisiltoja. Plexit sisältää myös kaikkea kiillottavaa ja silottavaa ainesosaa, eli Plex käsitellyn jälkeen tikapuista on korjattu vain poikkipuut ja nekin ns vain sähkövarauksella eli voitaisiin puhua "väliaikaisesta" lume efektistä, mitä asiakas sitten ylläpitää kotihoitotuotteilla.. Kun TAAS K18 Korjaa hiuksen pysty- ja poikkipuut biomimeettisesti sisältäpäin ja paikaten vauriot. K18 ei sisällä mitään silottavaa eikä kiillottavaa ainesosaa VAAN sen juju piilee siinä, että se korjaa hiuksen oikeasti. Näin ollen siis hius kiiltää ja on sileä, koska terve hius taittaa valoa=kiiltää. Tämän yksinkertaisemmin en tätä teille osaa selittää!

K18Hair perustuu siis Biomimetiikkaan, ei perinteisen kosmetiikan kemiaan. Tämä on lainattu meidän ammatilaisten materiaalista:

" K18Peptide pystyy integroitumaan osaksi hiuksissa jo olevaa rakennusainetta, uudelleenrakentamalla keratiikirakenteessa olevia rakennevaurioita. Se ei peseydy pois, vaan on samalla tavalla pysyvä osa hiusta, kuten on hiuksen luonnollinen keratiinikin.

Hiuksen vaurioituessa sen sisäisen rakenteen muodostavat polypeptidiketjut (keratiiniketjut) tulevat hauraiksi ja katkeilevat. Yksi hius koostuu miljardeista polypeptiketjuista, jotka ovat hiuksen rakenteen kannalta kaikkein tärkeimpiä elementtejä. Kun ne vaurioituvat, hiuksen elastisuus ja lujuus heikkenee, jolloin hiuksesta tulee mm. katkeileva ja kiilloton " (Lue: todella eloton, mattainen ja mahdollisesti liikaa käsitelty)

K18 on ainoa tuote, jonka on kliinisesti siis todistettu korjaavan hiuksien vaurioita joita aiheuttaa mm: vaalennukset ja värjäykset, kemialliset käsittelyt, mekaaniset käsittelyt, lämpökäsittelyt, hiusten pesu- ja muotoilu ja ilmansaasteet.

K18Hair toikin joku aikaa sitten itse 4 minuutin "ihme hoidon" lisäksi shampoot ja nyt myös meille ammattipuolelle hoidon lisäksi on tullut Chelating - metallinpoisto + Molekyylikorjaushoito

Tämä käsittely siis poistaa 7 eri metallityyppiä + mineraalikertymiä hiuksista! IHAN HUIPPUA! Päätinkin kokeilla tätä hoitoa omiin hiuksiini! 

Tämä hoito:

-Poistaa seuraavia metalleja: Kupari, kalsium, magnesium, sinkki, nikkeli, kadium & lyijy

-Tasaisempi värjäystulos & vähemmän hiusten katkeilua ja murtumista

-Puhtaampi & kirkkaampi hiusväri

-Joustava & terveen tuntuinen hius

-Tuo sin hiuksen luonnollisen tekstuurin ja palauttaa metallien ja mineraalien samentaman hiusvärin

Tämän voi siis tehdä sellaisenaan pelkkänä hoitona tai värjäyksen yhteydessä, mikä on todellakin suositeltavaa! Mulla tosin kun on ihan Luomu tuo hiusväri niin tein hoidon sellaisenaan eli Metallinpoisto + molekyylikorjaushoitona! Mun hiukset oli aiemmin aika kuivat ja vaikea kammata, mattaiset mineraaleista..  Ja mikä parasta jokaisessa vaiheessa on vain 4 minuutin vaikutusaika! Eli tää on todella nopea ja helppo asiakkaan tehdä myös kotona! (Kotiin asiakas voi ostaa shampoon ja hoidon, muut palvelut vain ammattilaisilta)

tän hoidon jälkeen hiukset on todella helposti kammattavat, pehmeät, kiiltävät ja eloisammat! Eli sameus on pois! Tästää näet videon hoidosta! Kattokaa mikä KIILTO! 

Ajan mun penkkiin pääset varaamaan tästä voit varata nämä palvelut värjäyksen yhteydessä - lisäpalvelu kohdasta tai hiushoidot kohdasta! Pääset myös ostamaan meiltä paikanpäältä K18Hair tuotteita tai voit tilata ne kotiin suoraan * Lykolta 

Ootko sä kokeillut K18 hoitoa?

-Minna


*Sisältää mainoslinkkejä

Kommentit

Suositut tekstit