KetoKamu



"Mistä on hyvä ateria tehty? Tarvitaan vain luonnon omat, aidot ainekset ilman kompromisseja, säilöntäaineita tai synteettisiä kemikaaleja.
Ketokamu on uuden ajan elintarvikeyritys, joka tuo tuotteillaan lisäarvoa ihmisten elämään säästämällä aikaa ja tuomalla aitoja makuelämyksiä ja hyvinvointia parhaiden raaka-aineiden avulla.
Tarkoituksemme on luoda tuotteita, jotka pitävät kylläisenä pitkään ja ovat ravinteikkaita.
 Ketokamu on paluuta juurille aikaan, jolloin ruokaa hankkiessaan ihmisen ei tarvinnut edes miettiä, että se ei tekisi hänelle ainoastaan hyvää.

Ketokamu on valmisruokaa, josta pääset nauttimaan helposti. Kaikessa yksinkertaisuudessaan se on maukasta ja ravitsevaa ruokaa – samaa, jota itsekin teet kotona, mutta nyt sinun ei aina tarvitse. Teemme sen puolestasi.
Siksi perustimme Ketokamun: jotta jokapäiväinen ruokailusi olisi helppoa, terveellistä ja aidosti nautinnollista!"



Onko KetoKamu sulle tuttu? No mulle on! Siitä asti kun Ketokamu ilmoitti, että markkinoille tulee ketoilijoille suunnatut  omat keitot "kukkis" ja "parsis" odotin kuin kuuta nousevaa mistä näitä keittoja saa! Tietenkin Kupittaan CM on edelläkävijä niin sieltä niitä löytyi aika äkkiä! Itse laitoin myös vinkkiä ja toivepyynnönkin tuotteesta! No Täällä Turussa on tällä hetkellä 2 kauppaa, mistä keittoja saa - keskustan ruohonjuuri ja Kupittaan CM mistä keittoja saa! Voit kurkata TÄÄLTÄ lähimmän kauppasi, mistä ketokamun keittoja saa!
KetoKamun Olli otti muhun yhteyttä ja kysyi kiinnostaisiko mua testata tuotteita ja täytyy myöntää, että joulu tuli aikaisin! Ja tälläistä näkyä ei näe ihan jokapäivä! Goals niinsanotusti!  Jääkaappi täynnä Kukkista ja Parsista! Siis keitot ovat niiin hyviä!



Keitot on lisäaineettomia, gluteenittomia, viljattomia, maidottomia ja vegaanisia ja sopii täydellisesti ketoiluun! Kuin myös muillekkin, jotka ovat kiinnostuneita terveellisistä elämäntavoista. Tämän puhtaammaksi valmisruoka ei voi enää mennä! Luomua ja ei e-koodeja! 

Itse söin myös 10päivää putkeen 2xKetoKamun keiton lisukkeilla. 16:8 paastolla. Ja ketotasot pyörivät 2-2,9 + aineenvaihdunta koki kunnon käynnistymisen! -3,1Kg/10päivää!
Eli jos haluat nopeasti päästä ketoosiin ja aloittaa ketoilun. Et ehdi perehtyä tai ehdi kokkailla! Niin tässä kunnon startti! Juot vain 2L vettä/pv , pidät huolen että rasvat tulee täyteen ja pidät huolen elektrolyyttien saannista!

Keitot toimivat sellaisenaan, leivonnassa tai voit tehdä ateriastasi täyttävämmän lisäämällä lisukkeita. Oma lempparini on Kukkis - lisukkeilla



Itämainen kukkis, hieman ceylon kanelia, hasselpähkinärouhetta, creme fraichea, pekonia ja rucolaa! Ai, että mitä makujen sinfoniaa. Creme fraiche korostaa hienosti luomusitruunan makua ja muut ainesosat yhdistävät toisiaan ja täydentävät makumaailmaa! Samalla saat rasvaa enemmän, lisäämällä lisukkeita.
Keitot sopivat myös leivontaan! Löydät Ohjeen "Keto Feta-parsis-piirakkaan" TÄÄLTÄ.  Voit vaihtaa pohjan myös tavalliseen pohjaan tai ostaa kaupasta valmiin pohjan! Tässähän on juttuna se täyte!

Aiotko kokeilla KetoKamun keittoja?


Kommentit

Suositut tekstit