Maybelline Sky High Mascara

 " Haluatko ripsiisi runsasta tuuheutta SEKÄ loputonta pituutta? Sano kyllä Lash Sensational -tuoteperheen viimeisimmälle tähdenlennolle. Uusi Sky High -maskara antaa ripsille taivaita hipovaa pituutta!


Sky High -maskaran pitkä, joustava ripsiväriharja antaa tuuheutta ja pituutta jokaiselle ripselle. Miksi tehdä kompromissia, kun voi saada molemmat? Ripsiväri peittää ripset tasaisesti tyvestä kärkeen ja sitä voi levittää useita kerroksia.

Bambu-uutetta ja kuitua sisältävä koostumus antaa pitkät, tuuheat ripset, jotka tuntuvat keveiltä. Maskara on helppo poistaa ja se sopii herkille silmille. Saatavilla myös vedenkestävänä! "




Tässä Maybelline ripsivärin myyntiartikkelit. Ripsivärin suosio räjähti käsiin loppuvuodesta jenkeissä, jossa jokaikinen maanpäällä elävä olento/ihminen halusi ripsaria kokeilla.  Suosiota myös nosti loputtomat TikTok videot, missä ripsaria hypetettiin. 

Ripsivärin ei ollut tarkoitus ensin tulla Suomeen, mutta niin moni sitä kyseli ja sitä niin kovin hypetettiin. Niin pakkohan se oli meillekkin tänne tulla. Itse hommasin omani Jenkeistä ennakkoon. Ja nyt sitä löytyy jo osasta kauppojen hyllyiltä - tosin tuntuu, että ripsari on heti loppu kun se hyllyyn laitetaan. Tuote myy itse itsensä. Suuri kiitos kuuluukin TikTok palvelussa oleville miljoonille hype videoille.

Itse antaisin arvosanaksi 4/6. Ensin annoin 3/6 mutta hinta nosti arvosanan 4/6, koska tuote on niin edullinen. Lupauksiin ja hintaan nähden peittoaa 5-0 kalliit Diorit & Lancomet. Mutta kuitenkin minusta ripsiväri ei ollut sen kaiken hypetyksen arvoinen. Tosin realiteetit kehiin, jokaisen omien ripsien pituus vaikuttaa lopputulokseen! 

Olin kyllä tyytyväinen lopputulokseen. Väri levittyy helposti, mutta tekee äkkiä paakkuisen lopputuloksen. Tästä siis suuri miinus. En myöskään kokenut saavani maksimaalista pituutta, vaikka pituuttakin toki lisää tuli! Ja realiteetit kuntoon - niin tähän vaikuttaa aina se omien ripsien lähtökohta! Hinta-laatusuhteeltaan todellakin kokeilemisen arvoinen. Mutta älä odota liikoja, ellei sinulla ole todella todella pitkät omat ripset. Ripsivärissä pitäisi olla kuitua ja vahoja, mutta todella vähän verrattuna muiden brändien ripsareihin. Vahaisuus ehkä luo paakkuuntumisen tunnun. Jenkkien ja suomen pään ripsareissa eroa..

Höpöttelin tästä tänään (25.01.2021) Instagramin puolella stooreissa ja mun DM räjähti käsiin! Tosiaan tämä ei ole maksettu mainos vain ihan rehellinen mielipide tuotteesta. INCI-listaan tutustuminen on vielä hieman kesken! 




Jälkikommentti: Nyt on Tammikuu 2023 ja itseasiassa tää ripsari jäi mulle käyttöön! Käytän tästä sitä mustaa versiota, eli kunnon Intense Blackia. Jotenkin luonnollisuus veti puoleensa ja nyt mulla ei ookkaan ollut pian 1,5v tekoripsiä vaan tällä menty! 

-Minna


Kommentit

Suositut tekstit