Kuka on Vuorisen Minna?

Mistä alottaisin.
Multa on jo pitkään kyselty miksen bloggaa enää? Miksi lopetin aikanaan blogini? Eikö aika riitä? Vai mitä tapahtui?

Nykyisin kuka vaan voi aloittaa pitämään blogia. Nykyään se ei ole enään niin "helppoa" kun vaikka 10 vuotta sitten. Nyt blogin pitää sisällöllisesti olla mielenkiintoinen, ulkoasun selkeä ja kirjoitusasu oikeanlainen. Ja paljon muuta. Voin heti todeta, että suomenkielen kirjoittaminen on aina ollut mulle todella hankalaa.  Toki oikeinkirjoitus on tärkeää, mutta enköhän tule ymmärretyksi - vaikka sanamuodot eivät ole oikeita, pilkut ja pisteet saattavat unohtua sekä kirjoitan ennemmin puhekielellä. Onneksi siis en opeta äidinkieltä. Joten ne ketkä tästä nyt niin mielensä pahoittavat niin pahoittelen jo etukäteen.  Ja mulla on myös lukihäiriö joten.

No kuka sitten on Vuorisen Minna?

Mitä sitä sitten itsestäni kertoisin. Olen Yrittäjä. Monen eri alan. Minulla on oma kampaamo/kauneus-studio, toimin baarimestarina, teen vaikuttajan hommia, toimin  kosmetiikkakonsulenttina = teen myös myyntityötä/promootio tapahtumia. Ketoilen, autan muita ketoilussa ja myyn keto-oppaita. Valmennan myös sosiaalisen median käytössä ja viimeisenä muttei vähäisempänä minä myös koulutan! 

Erikoisalaani on asiakaspalvelu. Rakastan työtäni lyhykäisyydessään. Toivonkin pystyväni tekemään näitä kaikkia niin pitkään kuin mahdollista. Toivon siis pysyväni riittävän terveenä, jotta saan jatkaa unelmien tavoittelua ja tehdä juuri sitä mitä rakastan. Tähän olenkin löytänyt avun ketogeenisestä ruokavaliosta. Ketogeeninen ruokavalio on pitänyt perussairauteni suht oireettomina. Otetaan kuitenkin ketoilusta oma juttu myöhemmin!

Muuten kuvailisin itseäni näin:

" Hullunkurinen blondi jonka perheeseen kuuluu 2 Pommia (LUE: Otan treffipyyntöjä vastaan) . Crazy dog lady forever. Iloinen & aito persoona. Muut huomioiva, tempperamenttinen, tarpeen vaatiessa itsepäinen. Minulta löytyy  nöyrä työasenne ja halu saavuttaa ja tehdä enemmän.  Mottoni onkin;
 "Harjoitus tekee mestarin, mutta mestari ei lopeta harjoittelua ikinä" Rakastan liian kalliita laukkuja, glitteriä, vaaleanpunaista ja uutuuksia. Lähellä sydäntäni on perhe, ystävät, työ, matkustus & ruuan laitto "


Täten toivotankin teidän tervettulleiksi mukaan seuraamaan arkeani, koiriani, työtä, matkustelua ja ihan kaikkea maan ja taivaan väliltä!


-M

Kommentit

Suositut tekstit